Listen & Respond

PinMeTo´s “Listen and Respond” bevakar, meddelar och låter dig svara på nya recensioner, betyg, omnämnande eller kommentarer som finns på de stora sociala nätverken, sök och omdömessidor. Vad era kunder tycker och kommunicerar kring ert varumärke är en viktig källa för feedback. Ta informationen på allvar och se hur recensioner påverkar både varumärke och resultaten i sökmotorer.

Recensioner avgör köpbeslutet

  • 92% av kunderna styrs av recensioner

  • 81% av alla kunder säger att recensioner ökar förtroendet för ett erbjudande

  • 78% av köpbesluten påverkas av recensioner

(Källa: Tomorrow Focus study)

PS. Visste du att de positiva recensionerna i Google My Business-profilen ökar företagets synlighet i Googles sökresultat.

book_a_demo_top_1000.jpg

Funktioner

ora_lightblue_500x300.png

Recensionshantering

Lyssna på era kunder och ta deras feedback på allvar. Vi hjälper dig att kontrollera dina recensioner i Google My Business och på Facebook. Öka dina intäkter genom att ta del av vad kunden säger om ert företag.

prata_prata_500x300.png

Engagera och agera

Delta i konversationen, svara på frågor, kommentarer och recensioner för att visa upp ditt företag på Google och Facebook, direkt från PinMeTo-instrumentpanelen. Snabbt, smidigt och enkelt.

team_darkblue_500x300.png

Notifiera & tilldela

Med robusta varningar och arbetsflöde för alla dina platser kan du och ditt team snabbt och enkelt, tilldela och dela upp uppgifter.